Handelsbetingelser ved online betaling og donation

Nuummi Uumasut her følgende handelsbetingelser ved online betaling og donation.

Oplysninger om virksomheden

Nuummi Uumasut
Aqqusinersuaq 23
3900 Nuuk
Grønland
Tlf.: (+299) 38 13 13 
Email: nuummiuumasut@gmail.com
CVR: 35215484 

Aftaleindgåelse

Når betaleren har afsendt sit bidrag eller medlemsbetaling og modtaget en bekræftelse anses aftalen som gyldig indgået.

Betaling

Betaling med Dankort, Visa-Dankort, MasterCard, VISA, VISA Electron

Betaling med betalingskort

Betalingen foregår online via en NETS certificeret gateway. Personlige oplysninger inklusive bankoplysninger er krypteret.

Er det farligt at bruge betalingskort på nettet?

Du har ingen selvrisiko, hvis dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL, som Nuummi Uumasut gør. Og fordi data er krypteret med SSL, er det kun NETS der kan læse dem. Nuummi Uumasut trækker penge på kortet i forbindelse med bidragsydelsen.

Sikkerhed

Når du ønsker at give et bidrag til Nuummi Uumasuts arbejde eller betale for medlemskab, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos Quickpay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon. I Internet Explorer og Netscape Navigator, er dette lille ikon en lukket hængelås.

Fortrydelsesret

Betalingen er bindende, dog har betaleren jf. forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Ved aftaler om tjenesteydelser, skal betaleren underrette Nuummi Uumasut inden for fortrydelsesfristen, hvis fortrydelsesretten ønskes udnyttet. Det er tilstrækkeligt, hvis underretningen er afsendt med posten inden fristens udløb.

Persondatapolitik

Misbrug af betalingskort

Hvis Nuummi Uumasut får mistanke om misbrug af et betalingskort kontaktes NETS straks.