Donnas Dyreklinik og Nuummi Uumasut har for nylig haft besøg af tanddyrlæge Torben Lindbjerg fra Anicura samt Marie Klintø Jakobsen fra firmaet Idexx.

De havde en donation med til klinikken i form af et komplet nyt blodprøve apparat.

Dette er noget som vi klinikken har ønsket os længe, men da Donnas Dyreklinik og Nuummi Uumasut er en ”non-profit organisation” så kan det være svært at finde økonomi til at lave sådanne investeringer. 

Glæden var derfor stor, da vi fik installeret udstyret og lavet de første blodprøver. Apparatet er utroligt effektivt, og sparer de ansatte på klinikken for en masse tid, og de resultater, der kommer ud af maskinen, er meget nøjagtige.

Torben Lindbjerg havde en ekstra lille ting med til os, som kom som en stor overraskelse.

Han havde en brugt dental digital røntgenfremkalder med til klinikken . 

Denne lille tingest gør at dyrlægerne nu kan tage billeder af tænder på dyrene og se dem på en skærm med det samme.  Den bliver en stor hjælp ifm med f. eks tandrensning , hvis der er tvivl om tilstanden på tænderne på dyrene.

Donnas Dyreklinik og Nuummi Uumasut vil gerne sige tusind tak til Marie og Torben, fordi de havde tiden til at komme helt herop til Nuuk. Det kan være svært at finde de rigtige ord, når vi modtager sådanne donationer til klinikken.

Vi er meget taknemmelige for samarbejdet og uden deres store velvilje til at gøre noget godt for dyrene i Nuuk og på Grønland, så ville Donnas Dyreklinik nok aldrig få muligheden for at hjælpe de syge dyr på den måde som vi kan nu.

TUSIND TAK